RESPONDEO

ASIAKASLÄHTÖISEN LIIKETOIMINNAN KEHITTÄJÄ.

Tiedätkö mitä asiakas sinulta toivoo ja odottaa?

Ymmärrätkö asiakkaan arkea ja haasteita niin, että pystyt luomaan hänelle arvoa?

Puhutko samaa kieltä asiakkaasi kanssa?

Herätätkö positiivisia tunteita?

Pyritkö tuomaan asiakkaasi toiminnan keskiöön?

Tiedätkö missä, miten ja milloin asiakkaasi haluavat olla tekemisissä kanssasi?

Haluatko erottua palveluilla ja tuottaa erinomaisia asiakaskokemuksia?

Tuottavatko palvelusi niihin sijoitetut eurot takaisin?

Puuttuuko käsipareja?

Haluaisitko ulkoistaa toimintaasi jollekin, joka ymmärtää jo valmiiksi?

Hukutko tietotulvaan?

Voimmeko olla avuksi?

T A R I N A M M E

Respondeo Oy on asiantuntijayritys, joka on perustettu vuonna 2014 kyseenalaistamaan vakiintuneita markkinointikäytäntöjä. Kumppaniverkostomme avulla pystymme tarjoamaan joustavasti ratkaisuja isompiin ja pienempiin haasteisiin. Haluamme tuottaa uutta ajattelua ja tarjota ratkaisuja, jotka perustuvat syvään asiakasymmärrykseen ja palveluliiketoiminnan kehittämiseen. Tavoitteemme on auttaa luomaan arvoa asiakkaan aikakaudella.

Toimintaamme ohjaavat aitous, avoimuus ja korkea laatu. Meille laatu tarkoittaa esimerkiksi sitä, että vähemmän on usein enemmän sekä oman toiminnan jatkuvaa kehittämistä. Pyrimme olemaan tietotulvassa se kumppani, joka tuottaa liiketoiminnan ja erottuvuuden kannalta keskeisen, ymmärrettävän tiedon.

Asiakkaitamme ovat pääasiallisesti lääkeyritykset, terveysteknologiayritykset sekä muut hyvinvointialan toimijat. Tarjoamme palveluita muillekin aloille, kun halutaan luoda asiakasymmärryksen avulla uusia palvelukonsepteja ja kestävää kilpailuetua.

Olemme keskittyneet B2B liiketoimintaan ja markkinointiin H2H näkökulmalla. Meillä on vahva ote terveys- ja hyvinvointialasta sekä ymmärrys terveydenhuoltojärjestelmän toimijoista ja päätöksentekosysteemeistä. Terapia-aluekohtainen osaamisemme ulottuu yleisistä kansansairauksista harvinaisiin sairauksiin.

VASTAAJALLE

Teemme kuluttajille ja eri alojen ammattilaisille kohdennettuja kyselyitä. Tavoitteemme on auttaa rakentamaan asiakaslähtöisempää liiketoimintaa. Vastaamalla kyselyihimme pääset vaikuttamaan ja lisäksi voit monesti osallistua arvontaan.

LUE LISÄÄ
logo-header-150

SYVEMPÄÄ ASIAKASYMMÄRRYSTÄ.